Продецурата по лазерна епилация – безопасна, безболезнена, ефективна

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – безболезнена, безопасна, ефективна 

Питанео за ефективното, безболезнено и дългорайно обезкосмяване на тялото е на дневен ред от много години и касае все повечко настоящи жени и мъже. За първи път за щастие въпросът намира своето правилно решение и то се назовава лазерна епилация.

Разгледайте сайта ни в, който DermaPlus

Процедурата по епилация с лазер е третиране на космените фоликули със съдействието на точно отправени импулси с лазер. Всичко това оказва влияние на самия растеж на косъма и съответно гарантира до голяма степен по-продължителни постижения от всички останали методи по обезкосмяване, присъстващи до сега. 

За какъв точно тип окосмяване и кожа е удачно третирането епилацията с лазер?

кратката версия е – метода е подходящ за всеки тип окосмяване и кожа. Днешните лазерни системи работят с различни дължини и видове на импулси с лазер. Разбира се това предоставя еднакво ефективно и безопасно влияние, както върху тънките и светли косъмчета, характерни за белите типове кожа, така също и за тъмните косми, имащи хората с тъмен фототип. Най-често процедурата по епилация с лазер се върши от професионалисти, които начално квалифицират типа на окосмяването и кожата, и реално определят какъв конкретен вид лазерен импулс би действал най-правилно в индивидуалния случай. На лице са също и съвременни видове устройства, съвместявайки в себе си разнообразни типове за лазерна епилация, по този метод достигат максималните възможни ефекти за перманентно отстраняване на космите. 

Кои зони на тялото ни могат да бъдат обработвани с лазерна епилация?

Метода по лазерна епилация е приложима върху безусловно всички зони на тялото, в това число и най-нежните като пример оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както споменахме, резултатността на метода не се влияе от вида на окосмяването. Същото е в сила и за безопасността и – тя е гарантирана и пълна, без значение от цялостното разположение на окосмеността. 

Колко процедури с лазерна епилация са необходими за придобиване на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се постигне искания ефект, е индивидуална и зависи от условия като пример вид кожа, хормонален фон на тялото и фаза на растеж на косъма по време на цялата процедура. Най-често при повечето пацианти броя процедури с лазерна епилация постига търсен резултат между шестата и 8мата процедура. 

Мъчителна ли е цялата процедура?

Съвременните лазерни технологии са направени по този начин, за да гарантират оптимален комфорт за клеинта по време на епилация с лазер. Чувството, което бихте преживели по време на цялата процедура, би могло да бъде обяснено точно като слабо щипене, но определено не бихме говорили за болка и неудобство. Приставките, с които се извършва работа, притежават специализирани механизми за изстудяване, което прави излагането на лазерна епилация безопасно и безболезнено, а локалната упойка – напълно ненужна.